KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, September 28, 2010

Emperor Hotel Melaka

Assalamualaikum....lambat skett nak update blog arini sebab arinie ibu dini amat lah bizi..tambahan pula dini x berapa sihat..jadi arini ibu dini still lagi cuti tuk menjaga dini....bukan x nak antar nursery..takut nanti berjangkit plak kat budak2 lain...
ok nak sambung balik citer...mingg lepas ibu dini ke melaka sebab ari ahad ada gathering ngan kengkawan amsa belajar dulu..so ibu dini g sana ari sabtu so kami check in hotel elr sbb x nak susahkan adik ibu dini..so baik arr tdo hotel..lagipun nak bw dini g pool..heheh dah lama tak swimming...so kami sampai melaka lebih kurang jam 4 ptg..terus check in kat Emperer Hotel Jalan Munshi Abdullah....
so sempat ler ibu dini snap 2-3 keping gambar bilik tuuu...layan jer lah yyer...sebab pasnie ada citer lain lagi...

dini tgh check .......

meja tulis......nice view...
toilet......


Photobucket

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails