KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, September 21, 2010

Dah Masuk Opis

Salam tgh hari selasa....hmm dah lama rupanya ibu dini tak masuk opis...bukan apa seperti yang semua tahu ibu dini amik unpaid leave sepanjang ramadhan yang lalu kerana menjalan kan bisnes kuih raya dan campur pulak ngan bisnes vantage..alhamdulillah...mmg meriah ler...so biler dah lama tak masuk opis nie..dia jadi konpius ler plak...sbb dah lama tak masuk...mcm org baru mula2 arr masuk opis nie....heheheh so nak di jadikan citer..arini ibu dini ada meeting ler plak..so ntah camner kene lah plak jadi tukang catit minute mesyuarat....hhuhuu..panjang nyer meeting...mana tak nyer...bos dah pilih so nak tak nak kene arr buat....so harap2 jer lah ibu dini boleh buat ngan baik...ok lah ibu dini kene stop dulu sebab nak g sembahyang jap pastu nak terus masuk bilik meeting...so ari khamis ada buat jamuan raya ..kene arr masak sbb buat pot luck..so ader lah surprise skett tuk ari khamis nie...ok lah nnati ibu dini citer lagi apa yang baru ok....byee...




Photobucket

1 comment:

deem said...

selamat bertugas kembali....^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails