KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, August 18, 2009

Langkawi ohh langkawi....


hijaunya pemandangan....

jom terbang....

kek telaga mahsuri....

ini arrr keta yang kami sewa....

baru landing...H1N1...so pakai mask...

Salam.....terasa lama sangat dah tak g bercuti...hehehehhe... di kesempatan yang diberikan maka aku n the gang telah di benarkan mengikuti kursus di langkawi selama 3 hari 2 malam....so aku n the gang telah membooking flight air asia untuk ke langkawi...ader ke abah kesayanganku suruh aku naik feri..dah lar tu nak kena drive ke kuala muda ...mmg meletihkan..maka selesai sessi soal jawab dengan abah kesayanagnku..maka aku pun membooking flight ke langkawi n kena hampir Rm 197.00 tuk pi n balik...heheheheh..biasa arr kalau kat langkawi apa yang bermain di pikiran ku adalah coklat...hmmm...memang sedap tahap babas...so biasa arr pi satu beg n biler balik heheheeh..sendiri mau ingat la........hehehe akucam biasa mak kesayanganku dah kirim kain batik tuk di pakai n kain batik lepas....minyak gamat n jeli gamat...heheheh..banyak gak ler berabis...kat 500 jugak..tak per sekali sekala apa salahnya...bukan selalu....tapi yang best sebab aku pi ngan teman2...memang lain ler perasaannya....sebab enjoy giler....memang kami buat cam langkawi tu temapt sendiri..hahahahahaah..gambar?hmmm tak yah cakap arrr..memang byk gambar kelakar giler...mana ada pose cantik...hahahahaah....anyway cpd point dah dapat 15...sebab nak hidupkan lesen tahun depan.....hahahahaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails