KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, August 27, 2009

Kaki..oh kaki...

Ellooo...entry arinie tak der ler yg best tp kali nie nak citer pasal kusi yang hangpa sumer tgk lam gambaq niee...kusi nie kolej aku br jer order n bg kat aku tuk duduk kat umah di alor setaq...sbb student aku mai posting kat sini....tapi di sebabkan kusi nie arrr kaki makngah (panggilan tuk teman sekerja aku) terkena kat bawah kaki...hingga terluka dan berdarah...hmm ingat tak der paperr...tapi darah dia byk tul..aduihh...dah waktu tu nak dekat berbuka posa..ish..ish..ish...sakit giler..dah tu akmi bedua langsung x der minyak gamat...cian tau maknagh tido dlm sakit mlm tadi..apa2 pun doakan supaya x der apa yer..ok tu jer tuk entry kali nie....byeee...
punca yang menyebabkan kaki luka...

nie arr kaki mak nagh yang terluka....

nukilan.....



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails