KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Saturday, August 22, 2009

Contest ohh contest.....


Salam Ramadhan pertama...hai kengkawan....hmmm aku nie baru jer terbaca tentang satu contest untuk pertandingan prince n princess yang di anjurkan oleh mamy zara...hmmm nie aku terbaca dari blog biras aku...sapa lagi kalau bukan maklong ida @ mama qaseh......so kalau nak tau camner nak join contest nie...hmm baca arr syarat2 yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur....
1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

syarat2 utk join contest ni:
1. jd follower Mommy_Zara
2. sila add banner di atas pada sidebar..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri
5 sila nyatakan bila gambar diambil.
6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...

*A.L.E.R.T*
semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..


contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

Hahahaha.....inilah peserta yang di pertaruhkan oleh ku...sapa lagi kalau bukan anak ku ...
Nur Dini Qistina yang berusia 1 tahun 1bulan.......





saat nu dini suka berposing....

hmm...maintain jer pandang camera..
the latest photo of nur dini qistina

nur dini qistina n ibu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails