KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, June 21, 2009

Penatnyer.............


Hai.....bertemu lagi kita di arena blogggg.........aku nie mmg busy tahap babas...sbb kolej aku baru jer trima intake tuk new group...hmmm..tapi aku nie incharge bahagian makanan.....so ader arrr kuncu2 aku yang terlibat..wakakakaka....gambar tak sempat nak upload lagi sbb mmg x der masa langsung...balik jer semalam dah penat tahap babas nyer....sampai tertidur kejap kat ruang tamu....sedar2 kul 630 petang...asar tak semayang lagi....hmmmm..ngan terkulat2 aku pun g mandi n semayang asar...leganya.....perut lak lapar...so aku pun makan arr taufufahy ayng aku beli kat pasar malam...n durian...hmmmmm sedap giler babas .......habis 10 ulas aku makan....apalagi...pastu mula rrr gelabah..sebab panas.....tak kisah arrr yang penting aku kenyang n hmmm ok rrr pasnie tak teringin dah ......nanti arrr biler aku free n tak bz aku upload arrr gambar hari sabtu yang baru jer berakhir.....so no more story sebab dah ngantuk n esok keje balik.....bz day...sbb sessi interview n photoshoot esok.....monday..oh..monday...

1 comment:

watieabadi said...

oh my dear sis...........janganlah makan terlalu banyak... Nanti membesar bagai juara baru tau... faktor kegemukan bukan masalahnyer...namun, faktor kegemukan boleh menyebabkan pelbagai penyakit akan menumpang....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails