KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, June 19, 2009

Shawarma....oh shawarma....

Shawarma chicken with lebanese sos....

Shawarma chicken with chilli sos

Salam bahagia.................
Hmmmm...nyumm..nyum..nyum....harinie kenyang lagi....makan best nya tempat...memang dah lama cari baru jumpa....
Fist sekali nak bg tau, aku n kawan2 aku di tugaskan tuk g membeli barang tuk jualan esok...sempena kehadiran pelajar baru....so kebenaran telah di berikan oleh bos aku Pn Latipah @ Mak Long (tuk kengkawan aku yang dh lama kenalnya)....aku walau macamn manapun still respect kat dia sebab dia bos aku...selepas jer dapat kebenaran..pertama kali dalam sejarah kami di benarkan kuar lama arr dr biasa....so kami kuar dr jam 1230tgh hari hingga arrr 3.30ptg...tuk g beli barang arrr...tu pun ader gak yang tertinggal...heheheheh...aku nie pelepa....nak wat camner....
Ok arrr...kalau korang sumer tgk gamabr makanan di atas...itu arr shawarma....makanan dr timur tengah....memnag susah nak cr yang rasanya exactly dr sana...so kitorang dpt tau ader jual kat sana...maka, dengan menumpang Honda Odyysey Wan Mazni, kami seramai 7 org telah g ke sana. tpt nya terletak di area wangsa maju berhadapan masjid, bersebelahan Seng Heng, nama kedai tu adalah.....Shawarma King.....memang sedap beb....so tgk jer arrrr..ataupun sapa rasa nak cuba g jer lah kedai tuuuu....
abis lunch, keta terpaksa isi minyak sebab minyak dah menyala......so nie arr tuan nya oddysey...kak wan....cun tak...tgh isi minyak pun sempat posing....


1 comment:

Izan said...

shawarma kat msia pun ada rupanya.. hehehehhe tak pernah tau la plak. ingt kot kat sini jer ada. hehehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails