KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, June 18, 2009

Akunya koleksi

Salam.....
Arinie aku nak share ngan korang sumer akunya koleksi kesayangan aku...apalagi kalau bukan product vantage...yang aku tau ianya menjadi kegilaan ramai oleh sumer wanita di luar sana...aku sendiri dah ader 8 set kesemuanya...syukur jugak sebab aku memang minat gler product nie....

nie kaserol n dinner set aku.....
nie set jug tapi gelas dia macam cawan kopi nya saiz....

set berputar pemanas vantage
mangkuk sup turin vantage....ader anak2 die tapi aku dah arrange dalam almari...susah arr nak amik accroding the set....
Oleh kerana ini produk kesayangan aku....hanya 2 set yang aku dah guna....set pemanas dan periuk memasak....yang lain so far masih suci dan murni lagi...kui..kui..kui...gler beb biler tgk brg vantage nie...baru2 nie aku tgk cadar dia..tapi mahal sangat ler plak...so nanti arr dulu..pelan2 sebab aku tak dok umah sendiri lagi....so oleh kerna dok umah kerajaan, maka tuk beli perabot sendiri..batalkan niat dulu....hehehehehe.....so sesapa yang berkenan nanti boleh arr cari aku......

1 comment:

syida said...

emm...jelesnye org tgok set vantage tu...nak jugak..nak jugak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails