KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Thursday, June 18, 2009

Jalan-jalan cari makan....

TENSEN TUL KALAU AYAH N IBU JER MAKAN.....
SEDAPANYER......NYUMM...NYUM..NYUM....


APPLE SMOOTHIES

LATTE COLD
DAH BERSEDIA NAK MAKAN.....
Hallllooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arinie aku g singgah kat carefour balik dr keje.....sebab aku nak kena beli barang jap arrrr....so penat memang penat..tapi sbb dah ader tanggungjawab..aku kena g jugak arrrr...
pas jer bayar....perut aku memang arrr tgh lapar tahap babas masa tuu....so discuss ngan asben aku..ingat nak makan fast food jer...pastu dia ajak aku g makan claypot...on d way nak ke food ourt carefour tuu...mata aku ternampak mee...hmmm sungguh melaparkan perut aku nie....so masuk arr kedai tu sebab tgk harga macam ok jer arrrr...org kata apa tau..reosonable...so masuk n terus amik tempat yang selesa arrr...tak tgk lagi nama kedai yang kami masuk tuuu....sbbb terkabur mata dek banner yang di pasang...duduk jer...pelayan bg menu book...memang terkejut besar arr jugak..sebab kedai tu cuma ada aku ngan asben n dini jer...memang x der org lain arrr....rupanya aku masuk kedai splendid...patut arrr mahal....tengok jer makanan..harga sumer 2 angka...sbb dah duduk baik punyer...selamba jer arrr order.;..aku order
black pepper chicken n apple smoothies, asben aku plak order bbq chicken n latte cold...memang sedap gler beb...gler pun tak sedap mcm tuuuu...so aku sjer nak sharre ngan korang dinner aku arinie...sebab arinie aku tak masak...esok kot baru masak...hehehehehe.....






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails