KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Wednesday, June 17, 2009

Tak Sabar Rasanya.......


Aku nie memnag tak sabar nak tunggu kedatangan pelajar baru ke kolej aku pada sabtu nie....ramai gak yang akan mendaftarkan diri pada hari tersebut....mula2 aku nie malas arr nak join sebab kena keje lak hari sabtu...dah arr tu dr pg sampai petang.....tetapi biler dengar ganjaran nya...hehehheheh...aku ader tanduk kejap arrr...bukan duit tau....idak arr macam tuu..kami diberikan cuti penuh pada hari2 biasa yaknie..isnin hingga jumaat...pilih jer hari yang beruah itu...huhuhu...bestnyer......so aku pun merelakan diri aku tuk bekerja pada hari tersebut....nak di jadikan citer lak..aku nie idak arrr inform asben aku..bukan aper...sbb dia takder lah plak cakap kalau2 ader program...atau ada golf tournament...so aku assume jer yang asben aku nie tak keje arrrr....ku sangka panas sampai ke petang rupanya gerimis di tengahhari...tu arrr moral of d story jangan nak assume jerr..asben aku ader tournamnet golf ari sabtu kat pee dee....dah lerr aku pening sapa nakjaga anak aku nie....mana taknyer..aku tak pernah antar anak aku ari sabtu kat umah baby sitter..yerlah...anak aku dah arr dr g sampai petang kat sana jer...cian lak anak aku kalau ari sabtu pun kena duk umah pngasuh....nak tak nak asben aku memang kena jaga anak.....heheheeh...tapi yang tak bestnyer aku tak leh arr nak g swimming kat cheras ari sabtu nie....so postpond ari ahad baru leh piiii...itu wajib sbb xtvt aku n family aku masa cuti.....

1 comment:

watieabadi said...

eleh....camlah pandai sangat swimming tu....kalau takder orang nak jaga anak dara I tu...bok mai sini I tolong jagakan dia... I ni kan Rika Sumarto...sure anak ekau takut nyer...then terus tak nangis...baik jer...confirm...ada faham adik manis.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails