KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, July 7, 2009

Wikend nyer citer.............


Nur Dini Qistina...Besday gurlz....

Hmmmm...cam tak cayer jer...dah lama tak lik kampung lawat mak n mentua...yang bestnya bulan nie aku celebrate besday mother in law, asben, n anak dara aku..sapa lagi kalau bukan nur dini qistina nie...hmm..dah becar dah anak aku nie..dah pun berusia setahun....alhamdulillah...makin gebam ler anak dara aku nie....so biler dah plan lik kampung, pakat arr ngan biras n beras aku yang ader..kami bukan ramai pun...4 orang jer termasuk aku...sumer pompuan n satu kapla gak arrr...no gaduh2...apa lagi..plan baiknyer...kami wat bbq ler malam minggu...aku cam biasa amik tugas tuk merinate ayam n sosej....alah..biasa jer..bukannyer professional pun..tu pun aku blaja masa dok saudi setahun...sbb kat sana aku x der ler bz sangat...blaja masak jer arrr...



Abg ipar aku...posing sambil bakar ayam....


Besday gurlz n opah nak blow the candle....

Sampai jer mil aku dia bg baju kurung kat anak aku..katanya nak wat tuk raya nanti...so suruh arr anak aku test ok ke ko...hmm..comel gak anak aku pakai baju kurung neie n nilah kali pertama aku tengok anak aku pakai baju kurung....ingat sopan..hampeh...anak aku dok selak kain lah plak..aduiuhhhh!!!!!!!!!!! camner aku nak wat nie?tak tau malu tul ler anak dara aku yang sorang nie...

Nur Dini n Khadijah....kakngah nie....
Nur Dini n Echah...kaklong nie....


Nur Dini n adik Qaseh....


Mohammad Khairi....
Opah dini siap belikan baju tdo tuk sumer cucu pompuan dia n malam tu gak sumer pakai baju baru....opah bagi..makaceh opah...dini cayang opah....wat kak echah, kak eja n adik qaseh...makaceh yer bg hadiah....so apa2 pun aku akan buat majlis harijadi dini pada 25 julai 2009 di desa wangsa keramat kuala lumpur.....kad jemputan lum edar lagi n goody bag dah siap...tunggu hari jer...heheheheheh

1 comment:

irbika said...

hamboi nama cute habis... nur dini qistina... hmmm happy advance besday kat nur dini!!! sory tak dapat join...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails