KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Sunday, July 26, 2009

Happy Besady Darling....mmUUaaHHH....


choc strawberi..from secret recipe

waiting to blow the candle
c
hehehe..i cut the cake oredy...
Hmmmm....agak lama lah aku ntak update blogg nie...ini di sebabkan kebizian aku yang cbuk menguruskan hari sukan tuk kolej aku yang akan diadakan pada 12.8.09 nie....oleh kern citer tu lambat lagi...aku nak citer apa yang terbaru tuk tatapan sumer teman2 yang mengenali aku....
ok citernya bermula pada 23.7.09 jam 4.30 ptg.....aku plan tgh malam nie nak surprise kan asben aku sbb 24.7.09 dia nya besday...di sebabkan busy..aku x sempat nak beli kad ucapan...so aku cal asben aku bg tau yang aku ada meeting mungkin balik lewat lah....bukan apa...sebab nak g cari kad n kek....sib baik asben aku caya..hehehehe..mn leh bg tau yang betul..nanti x leh nak surprise kan asben aku..huhuhu...
so balik jer dari keje kul 5 aku terus g jusco wangsa maju...paling dekat arrr....so aku g kat memory lane tuk beli besday card..then singgah kat secret recipe.......hmmm..dok pikir nak beli kek yg mana arrr...so malas nak pikir banyak2...aku pun choose arrr choc strawberi...yum..yum..yum..my favourate tu....so aku beli sbiji...biasa rr secret recipe...mahal lah gak...tp x per bukan selalu setahun sekali jer....so sib baik sempat amik duit..
selesai jer...pikir lak camner lah aku nak bw masuk dlm umah...so aku cal adik aku n dia pun
masuk sekutu aku lah ..apa lagi...once aku dah sampai kat umah , tapi kek letak dlm keta lagi...adik aku pura2 nak g beli prepaid...sbb dia nak amik kek tuk bw naik umah..hehheheh...selamat..rahsia tetap rahsia...cover baik punya.....
jeng..jeng..jeng....12tgh malam...asben aku dah masuk tdo ngan anak dara aku..sapa lagi kalau bukan nur dini...so aku pun buat2lah cbuk ngan buat assignment..padahal main game farm town...sbb nak surprise kul 12 tgh malam....tepat jer jarum panjang dan jarum pendek di no 12,aku pun masuk bilik n bawa kek ngan adik aku...kejutkan asben aku..huhuhu..terharu lah plak asben aku...macam x caya jer aku buat nie...so apalgi..besday man mai kat ruang tamu tuk blow the candle and dapat arrr hadiah dari aku....then barulah citer sebenar terkuar...hehehehhe..ok arrr at least surprise arr tuk asben kesayanganku....hmmmm...what ever it is...i love u so much...happy besday...


present from my beloved wife...
thank you sayang...


1 comment:

watieabadi said...

ek eleh...beli kek birthday untuh asben dia...tapi dalam masa yang sama ambil kegemaran dia pulak...nak wat camner...abang adi...nasib abang adi dapat wife yang kuat makan...kuang...kuang....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails