KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Friday, January 8, 2010

Aku dah ader hobi baru...isk..isk..isk...


Slamat pagi jumaat...hmmm ader ker org nak bc entry aku pg nie...hmm tak kisah arr..ader ke x der ke..yg ptg aku nak update gak aper yang aku buat semalam...sekian lama nak blaja buat cup cakes..tak tau nak mintak kat sapa resepi...nak g attend class..ekkekk..takut tak sempat..so apa lg kebetulan kwn aku dia ader wat biznes cup cake...aku pun mintak arr resepi dia tuk permulaan..punya arr berkobar2 nak buat sampai dah tak sabar terus nak g beli barang jerk..ish..ish..ish..yg penting hubby aku kata ..hmm tak perk ler..dah semnagat nak buat tu bior jer arr..."tak support langsung hubby aku nie.."tp tak kisah arr sbb dia yang tolong aku kuarkan mixer, periuk kukus dari stor..sayang gak kat aku walaupun cbuk dok mengomel....ekkekk...maka di atas resepi yang di berikan oleh teman aku tu..maka..inilah hasilnyer..cup cake yang comel...ishh..ish..ish..mmg best gler..aku buat smpai kul 11 mlam br siap...kalu berkenan...cr jer arr yg professional...



coretan...


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails