KLIK..JGN TAK KLIK..

MARI JOIN IBU DINI

MASUK SINI JGN LUPA JERIT KAT IBU DINI OK.






Jom XchangE LinK ngan Ibu dinI

Tuesday, September 15, 2009

Best giler dapat buka posa di umah sendiri

Salam Ramadahan yang ke 21...tapi entry nie dah lambat ler sikit sebab aku baru jer nak update...arinie dah Ramadhan yang ke 26...kkikikiki...bukan apa nak citer sebab sepanjang bulan posa tahun 2009 atau pun Ramadhan 1430 Hijrah, arinie arr hari pertama aku berbuka posa di umah aku sendiri..di key ell..mana taknya..awal Ramadhan aku telah pun kuar out station ke Kedah Darul Aman....kikikiki...mmg windu giler nak memasak arr bulan posa nie...bukan apa..dah lama tak masak..kat kedah nak masak sebab peralatan tak complete...hihihihi...so nie arr hasil yang aku masak ari pertama aku berbuka posa di key ell....solayang jer arrrr....


bubur caca....sedap gler...

fruit koktel ........
nasi goreng cina....tuna masak sambal....
nukilan....



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails